Wil je ook jouw baby zelf masseren? 

Daar zal je kindje vele voordelen van ervaren! 

Ik heet Kirsten en ik heb mij gespecialiseerd in baby- en zwangerschapsmassage. Het is bij elke cursus weer fantastisch om te zien hoe baby en ouder genieten van elkaar tijdens het masseren. Het samen lachen en ontspannen. Het is goed voor de hechting en voor de weerstand van je kind. We willen allemaal een tevreden baby, een baby die lekker in zijn vel zit en goed slaapt. Babymassage kan daar zeker aan bijdragen.

  Een e-learning heeft veel voordelen! 
  Babymassage werkt namelijk veel beter als je, je aanpast aan het tempo van jouw kindje. Je gaat thuis aan de slag op een tijdstip die jullie goed uitkomt. Je hoeft je kind niet wakker te maken om naar de cursus te gaan en als je kindje een keer zijn dag niet heeft dan sla je gewoon over zonder lesstof te missen. 

  Ik masseer mijn eigen dochter (6 maanden) zoveel mogelijk en krijg fantastische reacties van haar! Wij genieten enorm van elkaar. Probeer het zelf en ondervind de voordelen! 

  Je kunt de gehele lichaamsmassage opbouwen vanaf week 6. Daarvoor kun je alleen hele lichte massagebewegingen maken op het hoofdje, de handjes of de voetjes.  Je kindje geeft zelf aan wanneer hij of zij niet meer zo'n behoefte heeft aan de massage (meestal rond de 8 maanden) Het kan best zijn dan jouw kindje het nog heerlijk vindt als slaapritueel. Sommige massagegrepen waaronder voetreflex kun je blijven toepassen. 

  E-learning: praktische cursus babymassage

  Bestel nu en je kunt direct starten!

  Een complete e-learning cursus babymassage met veel praktische tips en informatie. Bekijk de online videolessen, foto’s, tekst en uitleg en pas  dit direct toe in de praktijk.
  Tijdelijk van 79,95 
  voor € 49,95

  • 7 videolessen
  • Extra voetreflexmassage
  • Levenslange toegang
  • Leer op al je apparaten
  • Leer in eigen tempo
  • Nederlands gesproken
  • Mail je vragen

  Wil je een e-learning cursus babymassage cadeau doen?

  Een kindje wakker maken om naar de cursus te gaan of masseren net nadat hij/zij gegeten heeft? Dat is geen succes. Daarom is een e-learning het ideale cadeau! Je volgt het tempo van het kindje en dat zorgt voor een happy baby.
  Een tevreden baby, dat wil toch iedereen!

  Volg mij op: