Ervaringen en nieuwtjes

Leuk dat je op mijn pagina met ervaringen en nieuwtjes bent. Regelmatig publiceer ik hier ervaringen van mijn cliënten. Ook plaats ik hier actuele zaken en interessante nieuwtjes. Ik hoop je binnenkort te mogen ontvangen in mijn praktijk. Voor een afspraak ga je naar de pagina contact.

Team van zorgprofessionals

30 augustus 2018

KineMax is een team van professionele therapeuten die complementair samenwerken aan uw gezondheid. U kunt bij onze therapeuten een apart behandeltraject afleggen, maar waar meerwaarde blijkt, kan er vanuit meerdere disciplines naar uw klacht gekeken en behandeld worden. Wij zien de mens als één geheel en behandelen zo ook uw klacht. Door onze gemeenschappelijke kennis bieden wij u een optimale zorg.

Het team van KineMax staat voor kwaliteit en bestaat uit therapeuten met een zeer gedegen opleiding. Graag ontvangen wij u binnen onze aangename, sfeervolle omgeving voor een vrijblijvend intake gesprek voor een behandeling die op úw lijf is geschreven.

naar kinemax

Ligt u liever weer eens op de buik?

30 augustus 2018

Dat kan! Nisius beschikt over een unieke en professionele zwangerschapsmassagetafel. De tafel heeft een extra dikke deklaag en een ondersteunende band in de buikuitsparing die zorgen voor optimaal ligcomfort voor de zwangere vrouw. Geschikt voor dames die borstvoeding geven of om andere redenen geen druk op de borsten kunnen verdragen.

Meer lezen

De ervaring van Theo bij Nisius sportmassage

Toen ik in 2015 besloot om een marathon te lopen vond ik het van belang om regelmatig een sportmassage te ondergaan. Door de vele kilometers, een eenzijdige belasting liggen blessures al snel op de loer. In mijn zoektocht naar de juiste sportmasseur ben ik bij Kirsten terecht gekomen. Door de regelmatige behandelingen werden lichte pijntjes snel gesignaleerd en ben ik van blessures gevrijwaard gebleven. Ik heb dan ook zonder problemen de marathon uit kunnen lopen. Ook na het lopen van deze marathon ben ik Kirsten blijven bezoeken. Ik zie dat als een vorm van quality time voor mezelf en kan daarnaast blessure vrij blijven sporten. Ik heb Kirsten leren kennen als iemand die zeer gemotiveerd is en altijd op zoek is hoe zij voor haar patiënten tot meerwaarde kan zijn. Daarnaast heeft zij een enorme drive om zich steeds verder te verdiepen in de materie. Kirsten heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkelt toe een zeer bedreven sportmasseur die ik iedereen kan aanbevelen.

Theo van Amelsvoort

Savannah over Nisius sportmassage.

Kirsten zorgt voor een fijn moment voor jezelf. Ze past haar behandeling altijd aan op hoe jij je voelt en waar je lichaam behoefte aan heeft.
In tijden van stress vind ik de massages ter ontspanning heerlijk, m'n lichaam voelt daarna lekker ontspannen.
En andere keren focust ze juist weer op wat knelpuntjes, spieren die vast zitten, knoopjes, en pakt ze de spieren net wat harder aan.
Als je op zoek bent naar een masseuse die zich écht interesseert in jouw gezondheid en dit ook door vertaald in haar behandelingen, dan ben je bij Kirsten aan het juiste adres.

Savannah in 't Veld

Dry needling hielp Suzanne van haar klacht af!

Toen ik Kirsten opzocht had ik al maanden pijn aan mijn bil tot aan mijn voet. Fysio en andere behandelingen gehad. Hoop heb je bij elke behandeling en de teleurstelling wordt steeds groter want ik hield pijn. Ook snachts in bed dus minder slaap. Ik stond erg skeptisch t.o.v. dry needling maar moest iets en Kirsten wist mijn vertrouwen te winnen. De eerste behandeling was meteen effectief. De doorbloeding kwam gigantisch op gang. Rode blosjes op mijn wangen na de behandeling. Direct minder pijn. Enkele behandelingen later was ik volledig pijn vrij en het is niet meer teruggekomen.
Ik kan Kirsten wel zoenen!

Suzanne de Groen
NieuKirsten,

BToen ik  referentie waar je om had gevraagd voor je website.Het onderzoek op het ziekenhuis heeft niets opgeleverd.

Ik ben nu beKirsten,

Bijgaand de referentie waar je om had gevraagd voor je website.Het onderzoek op het ziekenhuis heeft niets opgeleverd.

Ik ben nu begonnen met het nemen van een goed magnesiumsupplement en dat lijkt een positieve uitwerking te hebben.Grt, theo van amelsvoortToen ik in 2015 besloot om een marathon te lopen vond ik het van belang om regelmatig een sportmassage te ondergaan. Door de vele kilometers, een eenzijdige belasting liggen blessures al snel op de loer. In mijn zoektocht naar de juiste sportmasseur ben ik bij Kirsten terecht gekomen. Door de regelmatige behandelingen werden lichte pijntjes snel gesignaleerd en ben ik van blessures gevrijwaard gebleven. Ik heb dan ook zonder problemen de marathon uit kunnen lopen. Ook na het lopen van deze marathon ben ik Kirsten blijven bezoeken. Ik zie dat als een vorm van quality time voor mezelf en kan daarnaast blessurevrij blijven sporten. Ik heb Kirsten leren kennen als iemand die zeer gemotiveerd is en altijd op zoek is hoe zij voor haar patiënten tot meerwaarde kan zijn. Daarnaast heeft zij een enorme drive om zich steeds verder te verdiepen in de materie. Kirsten heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkelt tot een zeer bedreven sportmasseur die ik iedereen kan aanbevelen.

92DBD388E7BE4870B2CB1E5FC675B4DA.jpg


2B41103DB12B4486BECC2BE868FE236B.png

gonnen met het nemen van een goed magnesiumsupplement en dat lijkt een positieve uitwerking te hebben.Grt, theo van amelsvoortToen ik in 2015 besloot om een marathon te lopen vond ik het van belang om regelmatig een sportmassage te ondergaan. Door de vele kilometers, een eenzijdige belasting liggen blessures al snel op de loer. In mijn zoektocht naar de juiste sportmasseur ben ik bij Kirsten terecht gekomen. Door de regelmatige behandelingen werden lichte pijntjes snel gesignaleerd en ben ik van blessures gevrijwaard gebleven. Ik heb dan ook zonder problemen de marathon uit kunnen lopen. Ook na het lopen van deze marathon ben ik Kirsten blijven bezoeken. Ik zie dat als een vorm van quality time voor mezelf en kan daarnaast blessurevrij blijven sporten. Ik heb Kirsten leren kennen als iemand die zeer gemotiveerd is en altijd op zoek is hoe zij voor haar patiënten tot meerwaarde kan zijn. Daarnaast heeft zij een enorme drive om zich steeds verder te verdiepen in de materie. Kirsten heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkelt tot een zeer bedreven sportmasseur die ik iedereen kan aanbevelen.

92DBD388E7BE4870B2CB1E5FC675B4DA.jpg


2B41103DB12B4486BECC2BE868FE236B.png

wsoverzicht

Volg mij op: